dinsdag 29 april 2014

MDS

Al jaren maak ik van mijn vakantie een digitaal fotoboek, gwoon bij de Hema of Fotofabriek. Bij Digiscrapstation download ik dan vaak embellishments en achtergrondpapiertjes om het geheel op te vrolijken. Van de week downloadde ik een template voor mijn volgende vakantieboek maar helaas, die kon alleen gebruikt worden in een photoshopprogramma. Dat was balen. Nu heb ik wel Photo-elements, maar daar kan ik nog steeds niet mee werken. Ik snap er niets van. Toen heb ik uit balorigheid maar My Digital Studio gedownload, een digitaal programma van Stampin Up.
En daar zat toch een prachtig Grunge fotoboek in. Ik was was meteen enthousiast en na een middagje uitproberen heb ik de trial versie van mijn computer gegooid en de koopversie gedownload, want daar zit natuurlijk veel meer in.
Over mijn fotoboek vertel ik wel een andere keer verder. Nu eerst de kaart laten zien die ik met MDS heb gemaakt. Wat een prachtige vlinder hé. het is een van de digitale stempels die in het programma zit. De tekst heb ik er dan weer opgestempeld.


De kleuren heb ik van de Dynamic Duos challenge. Het is de 100e uitdaging en ook de laatste. Zo jammer. Ik deed graag mee met deze challenge omdat er vaak maar twee kleuren werden gegeven voor de uitdaging.
Ik ga ze missen.


6 opmerkingen:

 1. dit is een schitterende kaart met die vlinder. je hebt die afbeelding ook mooi gekleurd in die kleuren.
  schitterend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Just gorgeous! Your coloring is stunning on this big, bold butterfly. Thank you so much for joining us at Dynamic Duos this week for our final challenge! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love this butterfly created in MDS!! The coloring is gorgeous- thanks again for playing with us in our final Dynamic Duos Challenge:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fabulous coloring. Love the big image- so eye-catching. TFS wight the last Dynamic Duos challenge:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beautiful coloring on the butterfly. A great card. Thanks for joining in our last challenge at the Dynamic Duos.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een reactie achterlaat. Dat stimuleert mij om door te gaan met bloggen. Ik kom ook gauw bij jou kijken.