woensdag 16 april 2014

Nog een strokenkaart

Na de doedelkaart van gisteren nog een strokenkaart gemaakt. Ik heb de smaak te pakken. Voor deze kaart kleurde ik eerst zelf papier met embossingpoeder en stempelinkt in diverse tinten blauw. Ik dacht handig te zijn om de lijnen op de achterkant te tekenen, uit te knippen, van alle stukken een minimal strookje te knippen en dan op te plakken.
Handig? Echt niet, je bent tijden aan het puzzelen. Nu had ik nog een kleine houvast aan de gekleurde lijnen die redelijk verticaal moesten lopen maar wat een gedoe zeg. Het is dat ik puzzelen leuk vind maar anders......
Bij de lift challenge mag je meerdere kaarten insturen dus dat doe ik dan ook met deze. Nu eigenlijk nog een gestempeld exemplaar maken8 opmerkingen:

 1. Ik vind hem ook super. Was net zelf aan een kaart aan het posten, toen ik je blog tegen kwam. Heel bijzonder met die openingen ertussen.
  Het zou me niet verbazen, als deze kaart hoog scoort.

  Groetjes, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supergaaf! En ja, ik weet er alles van van dat gepuzzel, lol Lieve groetjes, Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Errug mooie uitwerking!! Haha, ja het is wel een puzzelopdracht deze keer, maar dan is het extra leuk als het allemaal gelukt is. Leuk dat je meedoet met de Liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een reactie achterlaat. Dat stimuleert mij om door te gaan met bloggen. Ik kom ook gauw bij jou kijken.