dinsdag 15 april 2014

Doedelen

Ooit volgde ik een art journaling cursus online bij Marit. De cursus heette "Let it Loose". We werkten op losse vellen aquarel papier die we aan het eind van de cursus inbonden. Natuurlijk moest er ook een voorkant worden gemaakt en ik bouwde die op van strookjes papier, gesneden van fotokopieën van mijn werk. Om er één geheel van te maken doedelde ik daar met een fineliner overheen.
Daar moest ik aan denken toen ik de Lift challenge zag.
Ik probeerde dezelfde techniek uit om eerst fotokopieën te maken van mijn kaartjes en die te versnijden. Dat werd niks en de stroken belandden in de prullenbak. Toen maar wat papiertjes van SU bij elkaar gezocht. Veel is niet nodig. De reepjes heb ik op 1 cm gesneden. Uiteindelijk ben ik er wel met mijn fineliner overheen gegaan. Ik vind hem leuk zo. En nu heb ik zin om er nog een te maken maar dan weer helemaal anders. 
en deze kaart moest je liften

3 opmerkingen:

 1. Leuk Gonny! Ik ben vanmiddag ook met deze lift bezig geweest! Maar hij komt denk ik donderdag of vrijdag pas op mn blog. Weer heel anders dan die van jou, maar das juist leuk he! Lieve groetjes Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk met het doodlen erbij. Ook leuk dat je het boekje erbij geplaatst hebt, waar je inspiratie vandaan kwam. Ben benieuwd of we nog een tweede te zien krijgen. Ik ben voor ;-)
  Bedankt voor je deelname!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk geheel is het geworden en leuk ook het hele verhaal erachter. Fijn dat je meedoet aan de liftchallenge! Nieuwsgierig naar nr. 2!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een reactie achterlaat. Dat stimuleert mij om door te gaan met bloggen. Ik kom ook gauw bij jou kijken.