vrijdag 2 mei 2014

Project Life

Frederique, en andere volgers die de laatste tijd zijn aangeschoven, welkom op mijn blog. Ik hoop dat je hier veel inspiratie kan opdoen. Mijn eerste kaart met gebruikmaking van MDS (my digital studio) is tot Runner Up gekozen bij Dynamic Duo's. Ik helemaal blij.

Vandaag kwam de digitale download uit van de project life kaartjes. Project life is een methode om kaartjes en foto's te mixen in doorzichtige fotoalumbladen. Ik wil ze gebruiken in mijn digtale fotoalbum dat ik een het maken ben en heb ze meteen gekocht en gedownload.
Maar eerst moest ik ze natuurlijk een voor een goed bekijken. Wat zijn ze leuk...en bruikbaar! Ik kon het niet laten om er even mee te spelen. Een van de kaartjes heb ik afgedrukt op Whispered White  als achtergrond. Met de Beautiful Wings Embosslits vlindertjes gesneden in de kleuren van de stippen. Maar welke kleuren zijn dat? Ik maakte eerst de onderste kaart en zag na het fotograferen op het computerscherm dat dit niet de juiste kleuren waren. Daarom ook de bovenste kaart gemaakt. Die kleuren matchen beter en ook over de verdeling van de de vlinders op de kaart ben ik meer tevreden.


 Melon mambo, Doffodil Delight, Tempting TurquoiseMelon Mambo, Bermuda Bay, Pumpkin Pie

1 opmerking:

Bedankt dat je een reactie achterlaat. Dat stimuleert mij om door te gaan met bloggen. Ik kom ook gauw bij jou kijken.