zondag 11 mei 2014

Teamdag 10 mei

Zaterdag was het zover, onze teamdag. Ik heb er erg naar uit gekeken. Zo leuk je teammaatjes weer te zien. En wat had iedereen een werk gemaakt van de swaps. Nieuw dit keer was de verloting en de projecttafel. Iedereen had 5 (of meer) projectjes meegebracht en neergezet. Heel inspirerend. Erna vertelde het een en ander over de organisatie van Stampin Up en Frederique en Annette deden met ons een workshop waarbij Annette een voor mij nieuwe techniek liet zien. Het was weer een top dag.

De kaart die ik wilde maken mislukte van alle kanten tijdens de teamdag. Dat lag niet aan de techniek maar aan de verkeerde kleurencombinatie. Vanmiddag het in alle rust thuis nog eens geprobeerd. Nu gekozen voor de kleuren Basic Gray voor de vlinder en ingekleurd met de kleuren Pear Pizzazz en Soft Sky. Gemat op Baja Breeze. En ja, toch maar een tekstje er op. De techniek is leuk om te doen. Met de scor pal groeven getrokken. Dan de stempel plaatsen. Niet te hard drukken anders komt de inkt in de groeven en die moeten wit blijven. Om het effect te benadrukken heb ik de vakjes ingekleurd. 

2 opmerkingen:

  1. Leuk verslag Gonny en wat is je kaart mooi geworden! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk en simpel techniekje, geeft weer eens een ander effect. Ik doe trouwens die class bij onlinecardclasses.com! Erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een reactie achterlaat. Dat stimuleert mij om door te gaan met bloggen. Ik kom ook gauw bij jou kijken.