dinsdag 22 oktober 2013

HaaiHet leuke van het ingeschreven staan als demonstratrice is dat je bij een team van jouw keuze komt en je nieuwe contacten maakt met met mensen met dezelfde passie. Vandaag maakte ik kennis met Annette. Ze kwam met een tas vol materiaal een middagje fröbelen.  Ze heeft me eerst een demonstratie gegeven van de mogelijkheden van de "te gekke krijtjes", driehoekige krijtjes gemaakt van bijenwas en heel geschikt om achtergronden mee te maken. Ook leuk voor kinderen. Waarom ben ik nu weer vergeten een foto te maken!!!

Daarna zijn we aan de slag gegaan met ponsen. Op het Internet had ik een kaart met een haai gezien die ik graag voor de verjaardag van mijn kleinzoon Youri wilde maken. Dit is de beschrijving.
Hoe moeilijk kan dat zijn als je een lijstje hebt met gebruikte materialen? Ik zal je vertellen: het is lastig, want er kan wel een materiaallijstje zijn maar dat wil nog niet zeggen dat je de juiste materialen in huis hebt. En dan is het heel prettig dat je samen kunt werken om tenslotte toch een aardige haai op papier te hebben.


Deze kaart doet mee aan de challenge bij Crazy for CAS

Ponsen: Extra-large Oval, Large Oval, 2-3/8 Scallop Circel, circel ponsen voor het water.
Cardstock: Whispered White, Basic Gray, Marina Mist,Dffodil Delight
Inkt: Basic gray, Bashful Blue, Pumpkin Pie, White craft. Witte pen.
wiebeloogjes4 opmerkingen:

Bedankt dat je een reactie achterlaat. Dat stimuleert mij om door te gaan met bloggen. Ik kom ook gauw bij jou kijken.