donderdag 21 maart 2013

Voorjaar

Het is lente, mijn liefste jaargetijde. De temperatuur is er nog lang niet maar de zon laat zich op dit moment wel zien. Kom op zon, je kunt het. Gelukkig heb ik kleur in huis en maakte ik dit bloemenkaartje in voorjaarskleuren met de stempelset Cottage Garden. De blauwe rand is gesponst over de eerst gemboste bloemetjes. Van deze bloem is geen pons dus alle bloemetjes stuk voor stuk uitgeknipt. De "strooi" bloemetjes zijn geponst met de itty bitty punch. Hij is lekker vrolijk geworden. Dat hebben we nodig met dit weer. De kaart maakte ik als DT lid van de Su-per challenge. Jullie doen toch ook mee? De uitdaging is....hoe kan het aders: Voorjaar.4 opmerkingen:

 1. Als dit geen voorjaar is :) Heerlijk zo'n fleurige kaart!! wat heb je de gestempelde bloemen prachtig verwerkt op de kaart! Dat is even een werkje geweest om ze allemaal uit te knippen... Maar met een mooi resultaat!

  Fijne avond!

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig mooi kaartje!! Mooi dat witte randje om de bloemen. Heerlijk het voorjaarsgevoel opgeroepen. Mooi hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een vrolijk kaartje! Echt een voorjaarskaartje en het voorjaar mag nu wel eens komen hoor... Heb je helemaal gelijk in! Ben al een tijd volger van je blog, vind je het leuk om ook volger van mijn blog te worden? Wie weet tot snel...
  Groetjes Miriam
  http://miriamcooijmans.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een reactie achterlaat. Dat stimuleert mij om door te gaan met bloggen. Ik kom ook gauw bij jou kijken.