woensdag 20 maart 2013

Haat en liefde

Ik heb een haat / liefde verhouding met het First Eition Specialty papier. Ik houd van letters en daarom wilde ik dit papier dolgraag aanschaffen. Wat had ik veel ideeën om dit papier op mijn kaartjes te gaan gebruiken. Nu ik er mee aan de slag ben valt het me vies tegen. Op een of andere manier wil het niet. Is het misschien de kleur vanille? Of wil dit papier meer gecombineerd worden met de kleuren uit de regals collection? Die heb ik (nog) niet aangeschaft omdat die kleuren me niet zo aanspreken. Ik laat me toch niet kisten door een papiertje? Vandaag werd ik geïnspireerd door een schilderij in een bistro waar ik met een vriendin lunchte. Het was een vierkant schilderij met typografieletters en een zwarte rand. In het midden waren drie geel met rode afbeeldingen. Meteen wist ik dat dit de lay-out moest worden van het kaartje voor de uitdaging bij Dynamic Duos. Ha, een eerste kaartje met dit papier waar ik tevreden mee ben.5 opmerkingen:

 1. Mooi hoor, hier is niets mis mee. Soms heb je wat in gedachten en dan is het net niet wat je wil, of kloppen de kleuren niet. Deze kaart is heel goed geworden. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig hoor, ik denk dat we altijd te kritisch zijn naar ons zelf toe daarom is het bloggen ook zo leuk, dan hoor je nog eens van anderen wat zij er van vinden.
  Veel plezier met je weerspannige papier verder.
  groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Herkenbaar hoor dat je allemaal ideeën hebt met een designpapiertje maar als je dan bezig bent het toch niet is wat je in gedachten hebt. Maar zo zie je maar, je kan overal geïnspireerd worden, zelfs tijdens een lunch :) Het resultaat is prachtig geworden!

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Great card, Gonny! I love that background paper. Glad to have you join us at Dynamic Duos this week :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. So great, you did fabulous with that paper!! Thanks so much for joining us this week at Dynamic Duos.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een reactie achterlaat. Dat stimuleert mij om door te gaan met bloggen. Ik kom ook gauw bij jou kijken.