woensdag 6 maart 2013

Van geel/groen naar rose/bruin/blauw

Wat een heerlijke dag vandaag. De apothekerskast in de keuken opgeruimd, het balkon geboend, de kip gebraden en toen lekker kaartjes maken. Ik wilde de kaart van gisteren in andere kleuren maken,kleuren die mij meer aanspreken. Eerst de combi's uitgezocht van cardstock, inkt en knoopjes.


Zo, dat was de voorbereiding. Ik dacht ze snel even in elkaar te zetten, maar dan gaat het fout. De roze moet 2x over omdat er een vlek je op het verder witte kaartje komt. Bij het bruine kaartje vergeet ik de rand te distressen. Nu lijkt het net een rouwkaartje. Wat kleur toch doet he. Ik los het op door met rood Oh. Hello te stempelen. Na het blauwe kaartje ben ik gestopt. Dit kaartje met gele inkt lijkt me te flets worden. Het is trouwens de hoogste tijd om op te ruimen. Snel foto's maken zodat ik ze vandaag nog aan jullie kan laten zien.
5 opmerkingen:

 1. Leuk leuk leuk! Ik mag ze wel een keertje "casen" he :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En ondanks alle dingen die er fout zijn gegaan, heb je toch weer een paar heel mooie kaartjes gemaakt! Echt waar, mooi kleurencombinaties weer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Soms heb je dat inderdaad, dan heb je het idee al en lijkt het dat je zo een paar kaartjes klaar zal hebben, maar dan zit er van alles tegen of het is het toch net niet...
  Ik vind je kaarten in deze kleuren ook erg leuk geworden!!!

  Fijne dag, helaas zonder zon bij ons... Dat was de afgelopen dagen toch wel erg lekker hé.

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ze zien er heel leuk uit. mooi gestempeld.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze zijn OOK al ZO LEUK!! Groetjes Yolanda B)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een reactie achterlaat. Dat stimuleert mij om door te gaan met bloggen. Ik kom ook gauw bij jou kijken.