dinsdag 5 maart 2013

Dynamic Duos #42

Genieten jullie ook zo van het mooie weer? Ik ben naar de markt geweest en heb daar een heerlijke bio kip gekocht die ik morgen in de oven ga braden. Voor vandaag heb ik wortels, venkelknollen, champignons en peterselie gehaald die ik straks in een Bulghur schotel ga verwerken. Ik kan me er nu al op verheugen. Voor dat ik de keuken induik ben ik verder gaan worstelen met de uitdaging van Dynamic Duos. De twee kleuren voor deze week zijn donker groen en narcis geel. Dat geel houd ik wel van maar die donker groene kleur is niets voor mij. Er ligt dan ook al een paar dagen een basis kaartje van 10 x 10 op mijn tafel met een groene mat erop. Vervolgens heb ik tig 9 x 9 kaartjes uitgeprobeerd om daar op te plakken.Met gele stippen,zonder stippen, met geel lint, met een reep groene cardstock, met tekst, zonder tekst...... het was een ware worsteling.
Maar vanmiddag schijnt de zon, heb ik heerlijke groenten gehaald en kan ik me verheugen op de kip die ik morgen klaar ga maken. Het is echt mijn dag..... en toen had ik de tekst en het kaartje ineens voor elkaar. Misschien dat ik dit kaartje nog wel in andere kleuren ga maken. Pf, fluitje van een cent!8 opmerkingen:

 1. Soms kun je inderdaad zo "worstelen" met een kaart hé. En dan leg je het weg en later maak je er dan zo een kaart mee! Deze is goed gelukt hoor! Voor herhaling vatbaar in andere kleuren :)
  Voor straks eet smakelijk!

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. IK herken dat geworstel wel maar deze is erg mooi geworden, heerlijk die cas kaarten, het lijkt zo eenvoudig maar er zit toch een verhaal achter (ik bedoel dat jij er eerst zo mee hebt geworsteld).
  groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love this! Great card design, and that little bit of distressing is just perfect - glad you could join us at Dynamic Duos this week :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. LOVE this, super CAS. Thanks for sharing x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een simpel, gaaf kaartje! Precies goed op elkaar afgestemd Gonny!

  Liefs,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Congratulations, Gonny, for the well-deserved shoutout from Dynamic Duos! Your card is indeed Darling!!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een reactie achterlaat. Dat stimuleert mij om door te gaan met bloggen. Ik kom ook gauw bij jou kijken.