donderdag 15 januari 2015

Whitewash

Vandaag een sketch als nieuwe SU-per challenge. Wat een geweldige kaartjes staan daar klaar om te inspireren. Als ik naar het werk van mijn collega designers kijk zie ik wel dat ik me veel meer vrijheid kan veroorloven bij de uitwerking. Ik hou me wel heel strak aan het plaatje. Het gaat er om dat de schets herkenbaar is in je werk, niet of je de schets precies opvolg zoals ik vaak, eigenlijk altijd, doe. Dit zeg wel wat over mij nu ik daar over nadenk ;)
Voel ik me daarom zo lekker in mijn werk als ambtelijk secretaris?

De basis van dit kaartje is crumbcake cardstock. Daarop stempelde ik met whispered white inkt. Dat is een craft inkt en geeft een white wash effect.
De bloem is gestanst, verkreukeld en daarna zijn de papierlagen voorzichtig van elkaar getrokken. De binnenzijde van het papier ziet er uit als suède, heel zacht. De twee delen heb ik op elkaar geplakt en afgewerkt met een klein geponst bloemetje. Het kaartje is al bij de jarige.


3 opmerkingen:

 1. Ik heb de uitdaging bij Su-per challenges al gezien, en wat een prachtige kaart vind ik dit! Super gaaf gedaan met die witte inkt, dat geeft echt een heel gaaf effect! Leuk om te zien....ik denk dat ik die inkt ook maar eens op mijn verlanglijstje ga zetten.
  Bedankt dat je dit kaartje met ons deelt, geeft weer leuke inspiratie!

  Groetjes Suus

  BeantwoordenVerwijderen
 2. IK vind dit een erg mooi kaartje, geweldig, die witte inkt op het kraft.
  En ja, als ambtelijk secretaris kies je de uitgestippelde weg en volg je het voorbeeld. Heel herkenbaar,hoewel ik zelf geen ambtelijk secretaris ben, maar mijn lief ambtenaar.....

  Groetjes, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooi kaartje inderdaad, ik ben de gelukkige die hem in het echt heeft mogen ontvangen. Bedankt daarvoor Gonny!

  Groetjes, Wil

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een reactie achterlaat. Dat stimuleert mij om door te gaan met bloggen. Ik kom ook gauw bij jou kijken.