donderdag 29 januari 2015

Helemaal Happy

Bakerstwine is de uitdaging van deze week bij de SU-per challenge. Doen jullie weer mee?
Ik maakte voor de uitdaging deze kaart met de nieuwe ballonnenset van Stampin UP. De ballon is gestempeld met Versamark en daarna ge-embost met zwarte embossingpoeder. De stempelafdruk heeft niet helemaal gepakt maar dat vond ik niet erg. Ik kleurde de lichte vlek die ontstond in met een marker in de kleur Blushing Bride, dezelfde kleur als enjoy en de twine.

Zaterdag was ik in Langbroek met ruim 90 andere Stampin Up demonstratrices. Het was een ontmoeting van de Engelse Michelle Last met haar 8 Nederlandse teams. Wat een geweldige dag hebben we gehad. Michelle had voor ons een minialbum ontworpen dat we konden maken. Krista had voor ons een kaartenmapje ontworpen met 4 ballonnenkaarten. Er waren inspiratietafels, tafels met allemaal kaarten en projectjes die de echte creatievelingen onder ons hadden gemaakt. Aan het eind van de dag was er een loterij. Geloof het of niet maar ik won 4x. Ik was helemaal hyper en happy.
Vandaar deze kaart, gemaakt met mijn gewonnen ballonnenset: Celebrate Today.


Voor mijn teamgenootjes heb ik als swapje een miniboekje gemaakt. Daarin wat foto's die op de teamdag van een jaar geleden zijn gemaakt.


2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke kaart! En dat miniboekje...helemaal leuk!!!! Super gaaf gedaan zeg! En wauw...maar liefst vier keer gewonnen in de loterij!!! Leuk!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat miniboekje is super! Je ballonnenkaart het einde. Wat heeft die fout schitterend uitgepakt (om te voorkomen pierce mat eronder leggen) Daarom kwam ik ook even nieuwsgierig lezen hoe je dat had gedaan. Gewoon een fout, BRILJANT!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een reactie achterlaat. Dat stimuleert mij om door te gaan met bloggen. Ik kom ook gauw bij jou kijken.