vrijdag 31 mei 2013

Kerst in de zomer

Het is de afgelopen tijd echt geen zomer geweest. Met Pinksteren heb ik een kerstrecept klaargemaakt wat ik zelf wel humor vond en uitstekend smaakte. En nu dit kaartje met een winterse uitstraling.


Het honingraat motief doet mij denken aan sneeuwvlokken en ijskristallen. Tijdens het maken van de kaart speelde het (kinder) liedje van Elly en Rikkert door mijn hoofd:

Soms als de witte winter komt
Zie je een wonder
't Is heel bijzonder
Soms als de witte winter komt
Kijk dan eens goed in 't rond
Dan vallen er
Sneeuwvlokjes, sneeuwvlokjes naar beneden
sneeuwvlokjes, sneeuwvlokjes op de grond

De kaart is A6 formaat. De helft van een A4 en dan dubbelgevouwen.Voor de structuur van de ijskristallen en de grond gebruikte ik de folder Lacy Brocade. De honingraatjes zijn natuurlijk geembost met de Honeycomb folder. Op de achterkant tekende ik het patroon na. Dat gaat heel gemakkelijk in de sleuven. Daarna ging het papier opnieuw door de Big Shot maar nu met de lacy folder. Van de Honeycomb blijft niets meer over maar door de tekeningetjes op de achterkant zijn de raatjes nu uit te knippen. De tekst is er met behulp van de stempellineaal opgezet en komt uit de stempelset Blooming with Kindness. De kleur is grijs maar heb ik eerst op een kladje afgedrukt en daarna pas op de kaart om de kleur te verzachten.
De kaart maakte ik voor de SU-per challenges uitdaging #8


1 opmerking:

Bedankt dat je een reactie achterlaat. Dat stimuleert mij om door te gaan met bloggen. Ik kom ook gauw bij jou kijken.