donderdag 16 mei 2013

Su-per challenge #7

Bij de SU-per challenge is de uitdaging deze keer wit, zwart en één kleur. Ik koos voor de kleur Rega Roze en stempelde onderstaande kaart maar was er niet tevreden over. 
De kaart ligt nu in stukken op mijn bureau ha ha.  
Voor een nieuwe poging nam ik de stempelset Good Neighbord uit de kast die ik te koop heb staan en nooit veel mee gedaan heb omdat je wel met een stempellineaal moet kunnen werken om de daken recht op de huisjes te krijgen. Als je dat wilt natuurlijk, je kunt de daken ook scheef zetten of laten zweven maar dat past niet zo bij mij.  Inmiddels kan ik met de stempellineaal overweg. Het is eigenlijk erg makkelijk als je door hebt hoe het moet. Kijk, deze is meer naar mijn zin. Eigenlijk best een leuke set. 
Ik ga er nog eens mee spelen ;)


Papier: Whispered White, Rose Red. 
Ink: Melon Mambo, Basic Black
Buitenmaat van de kaart: 14 x 12,5 / binnenmaat 12 x 11

4 opmerkingen:

 1. Haha, ik herken het zo. "Mislukte" kaartjes stop ik het liefst zo ver mogelijk weg of ik trek ze weer uit elkaar. Maar je 2e kaartje vind ik schitterend en zeker een leuk stempelsetje! Niet wegdoen hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Gonny, is inderdaad zeer herkenbaar ;) Maar ... als ik zo eerlijk mag zijn, vind ik je 2e poging SUPER!! Dus ... ik zag dat je de stempel nog te koop hebt staan, ik wil de set graag van je overnemen (niet naar Chantal luisteren hoor hihi). Laat het me maar weten. Groetjes Yolanda B)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha ha, natuurlijk mag je hem overnemen, graag zelfs. Ik zal je mailen over de verzendkosten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helemaal prima !! Alvast bedankt. Groetjes, Yolanda ;)

   Verwijderen

Bedankt dat je een reactie achterlaat. Dat stimuleert mij om door te gaan met bloggen. Ik kom ook gauw bij jou kijken.