vrijdag 11 januari 2013

Happy Monkey

Een voornamelijk wit Caskaartje (Clean and Simpel) lijkt makkelijker dan het is. Voor mij is het grootste probleem om geen vlekjes te maken. Mijn werktafel is af en toe chaotisch als ik aan het werk ben. Dan liggen er allemaal afdrukjes die nog niet helemaal droog zijn en ja, dan heb je snel wat stempelinkt aan je vingers die vervolgens weer op een kaartje komen. Of je hebt de tekst gestempeld en dan sla je te snel aan het knippen zodat een letter vlekt. De tekst van dit kaartje mocht ik 4x overdoen voordat ik hem op kon plakken. Met dit kaartje doe ik mee met de Challenge #12 Alles mag van Mi Cas es su Cas.8 opmerkingen:

 1. Wat een leuk kaartje! Ik vind die aapjes zo ontzettend leuk! Wat een pech dat je de tekst 4x opnieuw moest doen. Maar.....nu ziet je kaartje er echt wel netjes uit ;-) Fijn dat je meedoet bij MCSC.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk kaartje. Ja dat ken ik, ik heb ook altijd inkt aan de handen, en dan weer op mijn papier, waar het niet hoort en dan een scheve stempel. Maar ooit komt het goed.
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kaart, leuk dat je meedoet bij MCSC
  Groetjes Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk kaartje zeg! Misschien een tip om je afdrukjes te drogen met een heattool voor je gaat knippen of Stazon inkt die is vrijwel direct droog na het stempelen. Leuk dat je meedoet bij MCSC.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een echt CAS kaartje! Heel leuk! En leuk dat je meedoet bij MCSC!
  Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke vrolijke CAS-kaart!
  Bedankt voor je deelname aan MCSC.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een reactie achterlaat. Dat stimuleert mij om door te gaan met bloggen. Ik kom ook gauw bij jou kijken.