vrijdag 4 januari 2013

De stempel Hello, Doily - het kanten kleedje - blijft toch wel een van mijn favorieten. Je kunt er snel eenvoudige kaartjes mee maken zoals de kaartjes die ik mijn zus kado gaf, maar je kunt hem ook mooi gebruiken als ondergrond in een collage of mixed media werkstuk zoals bij deze kaart.


De scriptstempel vind ik er prachtig bij combineren. Het plaatje van de vrouw komt van Land of Nod Studios, net zoals het plaatje van het meisje op de onderstaande kaart. De rand is geponst. De kleur is Rich Razzleberry die ik ook mooi vind combineren met grijs.

3 opmerkingen:

 1. Wat een super mooie kaart Gonny, ik ben gisteren maar weer begonnen met een AJ en wat verjaardagskaarten. Met al die feestdagen en drukte, helemaal geen tijd gehad om aan de hobby te denken.
  Ik vind je kaart ook heel mooi opgebouwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Via Miranda kom ik op je blog. Je maakt mooie kaarten. Ik zag dat je ook kaarten hebt staan op pinterest. Ik doe daar nog te weinig mee, ik zie dat je het gekoppeld hebt aan je blog. Eens kijken of iaat mij ook lukt. Trouwens ik ben volger van je geworden.
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je Volger bent geworden Nelleke. Ik heb een pinbord Hello, Doily gemaakt waar ik alle leuke en mooie kaarten met deze stempel die ik tegen kom op het Internet een plaatsje geef. Pinnen is leuk hoor, dat geeft ook veel inspiratie.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een reactie achterlaat. Dat stimuleert mij om door te gaan met bloggen. Ik kom ook gauw bij jou kijken.