donderdag 21 mei 2015

Happy Watercolor

Het is weer SU-per challenges tijd. Een schets deze week. De schets moet te herkennen zijn in je werk maar hoeft niet exact nagemaakt te worden. De bloem is geembosd in de kleur crushed curry. De tekst in donker paars gestempeld. Eigenlijk heb ik het niet zo met sketches. Geef mij maar een kleuren uitdaging. Het duurde dan ook even voor dit kaartje zijn uiteindelijke vorm kreeg. Mijn eerste probeersel was een one layered card. De vier vlakken, de bloem en de tekst. Die vond ik zelf erg mooi. Maar de circel was daar niet in terug te vinden dus probeerde ik een circelomtrek te prikken. Leuk idee maar toen ik zover was vond ik het niets en knipte ik over de priklijn de circel uit.
Ik maakte opnieuw de achtergrond en schoof daar wat met die uitgeprikte circel over heen. Zo ontstond het idee voor dit kaartje. Alle onderdelen hup de kliko in en opnieuw begonnen. Eerst de circel gemaakt, de randjes van het basiskaartje afgeplakt en bepaalt waar de vlakken moesten komen.
Nu wel blij met het kaartje. Een volgende keer zou ik de bloem wat laten zakken.

3 opmerkingen:

 1. Ik vind m geweldig!! wat een gaaf idee zo met die vlakken!! Lieve groetjes Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem ook heel leuk ! Liefs ☆ Sarah ☆

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt om te reageren op mijn moederdagkaartje .
  De achtergrond is een copy van een nat in nat schilderij dat gebruikt werd voor een flyer op school . De goede stukjes ( zonder tekst ) recycleerde ik voor dit kaartje . Het effect is wel verrassend .
  Liefs ☆ Sarah ☆

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een reactie achterlaat. Dat stimuleert mij om door te gaan met bloggen. Ik kom ook gauw bij jou kijken.