vrijdag 3 januari 2014

Mozaïkkaart

2014...wat zal dit jaar ons brengen? Ik wens jullie in elk geval een goede gezondheid, veel creativiteit en mooie momenten. Vanaf nu is er elke week een uitdaging te vinden op het Su-perchallenges blog. Wij, als designleden zijn ingedeeld in twee groepen zodat we net als altijd 1x in de veertien dagen een voorbeeld maken. Maar de andere week kunnen we zelf ook meedoen. Niet om te winnen maar gewoon voor de fun. Nu heb ik niet zoveel tijd om te hobbyen maar toch....de uitdagingen zijn zo leuk en lekker in het Nederlands.
Deze week is de uitdaging dessin papier te gebruiken. Leuk als dat Stampin Up papier is maar dat hoeft natuurlijk niet.


Ik zal je vertellen hoe ik deze kaart heb gemaakt. Een witte basiskaart van 10x15 cm sneed ik in drie stroken van elk 5 cm breed. De stroken sneed ik zoals op de kaart te zien is. De stukken legde ik terug op een stuk cardstock in de kleur soft suede. Ik zocht een tekst die op één stuk mooi uitkwam en stempelde die met zwart. Dat was mijn basis en nu kon ik heerlijk gaan spelen. Dessin papiertjes zoeken en stempels om er een geheel van te maken. Ieder onderdeel werd beplakt of bestempeld en teruggelegd om het geheel te blijven overzien.

Dan denk je dat alles mooi past maar grgrgrgrgr...dat klopte niet helemaal. Ik loste het op door alle onderdelen in het midden van iets lijm te voorzien en snel op de ondergrond te plakken en net zolang te schuiven tot het visueel klopte. Daarna heb ik alle delen weer een voor een losgehaald en goed vastgeplakt. Aan de zijkanten heb ik de mat weggeknipt anders paste de kaart niet in een envelop ;)

6 opmerkingen:

Bedankt dat je een reactie achterlaat. Dat stimuleert mij om door te gaan met bloggen. Ik kom ook gauw bij jou kijken.