zondag 26 januari 2014

Drie op een rij

Het ruitjes papier uit de papierserie Gingham Garden vind ik helemaal geweldig. Jammer dat je die vellen niet los kunt kopen want dan kocht ik er denk ik stapels van. Voor deze kaart combineerde ik de kleurenuitdaging van Dynamic Duo's met de sketchuitdaging van Clean & Simple. Over de afbeelding heb ik zitten dubben: Fox Friends of deze vogel uit de stempelset Morning Meadow. Ik koos voor de vogel; lekker bold en ik kon door een draad te tekenen de drie met elkaar verbinden. Een parapluutje hebben vogels natuurlijk niet nodig om in evenwicht te blijven of om zich droog te houden maar het was de optie bij de Dynamic Duos en ik vond de toevoeging wel grappig.
7 opmerkingen:

 1. What a fun card! Love the use of all the designer paper!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf kaartje en inderdaad... als ik dit roze gingham papier los zou kunnen bestellen had ik er ook hele paketten van besteld. Zelfde geldt voor dat blauwe gingham papier uit je vorige post, echt heerlijk vind ik dat!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Really cute card. Love how you added the umbrella with the birds. Thanks for sharing at the Dynamic Duos.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gonny, how creative...love the birdie with a brella! The Gingham is a fun and fresh addition with the black. Thanks fro paying along with the Dynamic Duos this week;)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een reactie achterlaat. Dat stimuleert mij om door te gaan met bloggen. Ik kom ook gauw bij jou kijken.