maandag 8 april 2013

Lime and Black

Langzamerhand herstelt de ziekenboeg zich. Niet alleen ik was ziek, ook mijn schoonmoeder die hier de paasdagen doorbracht werd door de griep geveld. Nu kan ze beter hier ziek zijn dan thuis want hier kunnen we een oogje op haar houden en er voor zorgen dat ze voldoende drinkt. Netten sinaasappls zijn er de afgelopen week doorheen gegaan. Ben zo blij met mijn sapcentrifuge. Het geeft heerlijk romig sap.

Al hangend op de bank, spelend met mijn i-pad, kwam ik bij Less is More de kleurenuitdaging "Lime & Black" tegen. Een mooi thema om een kaartje te showen dat ik enkele weken geleden al maakte maar nog niet heb laten zien. Het is een 10 x 10 met jawel, mijn favoriete bloem Mixed Bunch.


De bloem heb ik geponst uit wit en zwart papier. De witte bloem sponste ik in kleur. Daarna sprenkelde ik er water over en droogde de druppels met de keukenrol. De zwarte bloem knipte ik in delen en plakte deze als schaduw achter de gekleurde bloembladeren. De kleine zwarte bloempjes ponste ik met de Itty Bitty Shapes Punch Pack. De rest spreekt voor zich.
Ook weer zo'n leuke om in verschillende kleuren te maken.


6 opmerkingen:

 1. Och Gonny, ik hoop dat je weer helemaal beter bent! Je kaartjes zijn super!! Maar dat wist je al he, ik heb ze in het echie gezien!! Lieve groetjes, Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. It's great to see you at "Less is More", your card is super.
  Thanks so much for joining us.
  Chrissie
  "Less is More"

  BeantwoordenVerwijderen
 3. fabulous set of cards. glad you found us
  Love how you use the Lime and Black. Thanks for joining us this week
  Jen
  "Less Is More"

  BeantwoordenVerwijderen
 4. These make a lovely set Gonny! Hope you feel better soon.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fabulous set of cards Gonny :) Viv xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Gonny, wat leuk dat je volger bij mij bent geworden! Ik heb uiteraard ook even een kijkje gebracht op jouw blog. Mooie CAS-kaarten maak je zeg, daar hou ik wel van! Leuke kaarten serie is dit geworden. Groetjes, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een reactie achterlaat. Dat stimuleert mij om door te gaan met bloggen. Ik kom ook gauw bij jou kijken.