donderdag 30 juli 2015

Verjaardag


Volgende week ben ik jarig en dit weekend vieren we mijn kinderfeestje. De 5 kleinkinderen zijn 3,4,5,6 en 7 jaar. Vorig jaar ben ik er mee begonnen mijn verjaardag voor de kinderen in de vorm van een kinderfeestje te gieten. 

Als iedereen er is en het gebak op heeft gaan we met elkaar knutselen. Daarna de lunch en dan het leukste onderdeel: een speurtocht door het bos. Vorig jaar was het onderwerp Woeste Willem de piraat, dit jaar Erik de eekhoorn. Erik kan zijn verstopte voorraad niet meer terug vinden en wij gaan helpen zoeken. We knutselen verrekijkers om te speuren waar de lintjes hangen aan de bomen en er zijn spelletjes en opdrachten onderweg. Als we de voorraad gevonden hebben zit er naast een aardigheidje ook een foto van een eekhoorn met een ijsje in het voorraadkistje. De eekhoorn trakteert iedereen op ijs, zo blij is hij dat zijn voorraad gevonden is. 

Thuis gaan we nog even door met kleurplaten en bingo tot het tijd is voor het eten. Dat doen we lekker makkelijk. de afhaal chinees die ook friet verkoopt. 

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuk idee! Veel plezier! Groetjes Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie kaart . Die set staat op mijn verlanglijstje . Veel plezier met je feest !!
    Liefs ☆ Sarah ☆

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een reactie achterlaat. Dat stimuleert mij om door te gaan met bloggen. Ik kom ook gauw bij jou kijken.