zondag 28 juni 2015

Rondreisboekje

Zentangle en doedelen

Met 5 dames uit de snailmail Facebook groep laten we een boekje rondreizen. Ieder heeft een boekje op reis gestuurd met daarin wat suggesties om de bladzijden te vullen. Lievelingskleuren, interesses, opdrachten en vragen. Je hebt drie weken de tijd om een aantal pagina's te vullen. Dan stuur je het boekje naar de volgende persoon die wat bladzijden gaat maken. Na een aantal weken komt je eigen boekje weer thuis. En dan genieten van alles wat iedereen voor jou heeft gemaakt. Ik laat jullie in dit bericht vier van de dubbele bladzijden zien die ik voor Nicole, de eigenaresse van dit album, gemaakt heb.
vul een pagina met je mooiste, gekste fantasie. Leef je uit en geniet ervan.
Onderweg is het al heel leuk om de pagina's van de anderen te bewonderen. Je doet zo veel idee├źn op. Op de linker pagina het begin van mijn fantasie. De rest staat op een a4 beschreven en is verstopt.
Tussen de twee pagina's heb ik een envelop geplakt met de open zijde naar uiten. Zie je de grijze halve circel? Daar is het vel papier dat je uit de envelop trekt. 

www.rijksmuseum
Nicole houdt van rozen en vintage. Ik zocht wat kunstwerken op met rozen. Ze kan ze in het echt gaan bewonderen in het Rijksmuseum. Klik op de foto voor een grotere afbeelding.Nicole houdt ook van modern en quotes. Daaraan kwam ik tegemoet op deze pagina's. Op het omgevouwen gedeelte beantwoord ik de vraag: "Wat is de mooiste les die je in je leven geleerd hebt?" Dat verhaal en meer persoonlijke verhalen zijn alleen bestemd voor Nicole en de dames die in het boekje gaan werken. Ik kijk nu al uit naar het boekje van Jedidja. Eerst genieten van alles wat er al in staat en dan zelf weer aan de slag.
1 opmerking:

Bedankt dat je een reactie achterlaat. Dat stimuleert mij om door te gaan met bloggen. Ik kom ook gauw bij jou kijken.