zondag 26 oktober 2014

ABC challenge - B van bloemen

De ABC challenge van Love To Stamp is bij de letter B aangeland. Je kunt nog tot 4 november meedoen door bij de reacties onder het bericht op het blog van Erna  een link te plaatsen naar jouw project. Ik zocht in mijn stempelsets zoveel mogelijk bloemen op, stempelde ze op papier in de kleur lost Lagoon en ponste ze uit met een pons van 1,5". De kaartjes voegde ik samen op een Basic Gray ondergrond van 13 x 13 cm.
De tekst komt uit de nieuwe set Good Greetings. Maar welke 7 stempelsets heb heb ik naast de tekststempel gebruikt? Als jij het weet mag je de namen tot eind november naar mij mailen. Onder de juiste inzenders verloot ik deze kaart. Stuur je antwoord naar gonnyvdruijt@gmail.com3 opmerkingen:

  1. Hey Gonny! Ik dacht al dat ik ergens een kaartje van jou voorbij had zien komen! Dus ik ben even gaan zoeken en vond deze, Hij is echt gaaf, ik heb hem afgelopen zaterdag ook staan bewonderen! Wil je de volgende keer je link bij de reacties zetten, dat zoekt wat makkelijker, hihi. Maar superbedankt natuurlijk dat je mee deed met mijn challenge!! Lieve groetjes Erna

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een reactie achterlaat. Dat stimuleert mij om door te gaan met bloggen. Ik kom ook gauw bij jou kijken.