woensdag 19 december 2012

Neutrals + 1

Challenge
Op de website http://www.stampinutopia.blogspot.nl/ van Miranda, de SU demonstratrice met de
zachte g staat een challenge. De opdracht is een creatie te maken met kleuren uit de Neutrals familie (zwart, wit, grijs, bruintinten) en één andere kleur. Je moet je laten inspireren door voorbeelden van de catalogus. Een leuke uitdaging. Na wikken en wegen heb ik als inspiratie de kaart op pg.98 gekozen. Een prachtige kaart in groen, oranje, wit, blauw en geel met de stempelset Lacy & Lovely. Nu bezit ik die stempelset niet dus heb ik naar alternatieven gezocht.  Deze vond ik in de stempelset Mixed Bunch met bijpassende pons.De kaart is neutraal en als kleur koos ik rood. Het rode stuk bestempelde ik met de stempel Hello, Doilly, wat een prachtig kant effect geeft. Miranda is gek op lintjes, knoopjes, rhinestones, parels, touwtjes enz. Deze zijn allemaal op de kaart verwerkt, wat natuurlijk niet de opdracht was maar wat ik gewoon grappig vond. De tekst Happy Birthday is van de stempelset Bring on the Cake. Het gestanste vogeltje is een combinatie van twee sets: Blissful Bird en Punch Potpourri. Ik had alleen kleine witte en zwarte knoopjes en heb daarom een wit knoopje met het stempelkussen rood gekleurd, nu toont het roze. Met de inkt van het stempelkussen kleurde ik ook de bloemetjes.


Nog even de kaart naast de kaart die ik als inspiratie gebruikte. Door andere kleuren en stempels en een twist is het toch een heel andere kaart geworden. Ik vind hem leuk.2 opmerkingen:

  1. OOOO, je bent de eerste!!!! Super! En je kaart is nog mooier dan de kaart in de catalogus. En aan de opdracht heb je meer dan perfect voldaan. Ik kan zoveel geweldige dingen bedenken om te zeggen over je kaart...het knoopje met rode inkt, de inspiratie, noem maar op. Ik ben helemaal blij en je kaart is echt helemaal geweldig! Bedankt dat je mee speelt bij Stampin Utopia en bedankt voor de leuke tekst. luv you!
    (tip: zet je woordverificatie uit, dan reageren veel meer mensen)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, Miranda attendeerde al op je kaartje en hij is echt super mooi. Heel erg mooi die combinatie van kraft (crumbcake) en rood. Ik houd helemaal niet zo van rood maar dit is echt top!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een reactie achterlaat. Dat stimuleert mij om door te gaan met bloggen. Ik kom ook gauw bij jou kijken.