dinsdag 30 juni 2015

Krokodil


Bij Erna (klik) kun je meedoen aan een ABC challenge. De letter J is aan de beurt van "Jongenskaart". Al wat je moet doen is een bericht achterlaten met een link naar je blog waar je je deelnemende kaartje hebt geplaatst. Een tijd terug heb ik samen met José deze krokodil uit zitten vogelen. Hij is gebaseerd op de krokodillen die je op Pinterest tegenkomt maar die liggen allemaal half onder water. Wij maakten een gezellige dikkert die helemaal te zien is. Alles geponst en geembost.  Herken je de ponsen? Als je op het kaartje klikt krijg te een vergroting.

zondag 28 juni 2015

Rondreisboekje

Zentangle en doedelen

Met 5 dames uit de snailmail Facebook groep laten we een boekje rondreizen. Ieder heeft een boekje op reis gestuurd met daarin wat suggesties om de bladzijden te vullen. Lievelingskleuren, interesses, opdrachten en vragen. Je hebt drie weken de tijd om een aantal pagina's te vullen. Dan stuur je het boekje naar de volgende persoon die wat bladzijden gaat maken. Na een aantal weken komt je eigen boekje weer thuis. En dan genieten van alles wat iedereen voor jou heeft gemaakt. Ik laat jullie in dit bericht vier van de dubbele bladzijden zien die ik voor Nicole, de eigenaresse van dit album, gemaakt heb.
vul een pagina met je mooiste, gekste fantasie. Leef je uit en geniet ervan.
Onderweg is het al heel leuk om de pagina's van de anderen te bewonderen. Je doet zo veel ideeën op. Op de linker pagina het begin van mijn fantasie. De rest staat op een a4 beschreven en is verstopt.
Tussen de twee pagina's heb ik een envelop geplakt met de open zijde naar uiten. Zie je de grijze halve circel? Daar is het vel papier dat je uit de envelop trekt. 

www.rijksmuseum
Nicole houdt van rozen en vintage. Ik zocht wat kunstwerken op met rozen. Ze kan ze in het echt gaan bewonderen in het Rijksmuseum. Klik op de foto voor een grotere afbeelding.



Nicole houdt ook van modern en quotes. Daaraan kwam ik tegemoet op deze pagina's. Op het omgevouwen gedeelte beantwoord ik de vraag: "Wat is de mooiste les die je in je leven geleerd hebt?" Dat verhaal en meer persoonlijke verhalen zijn alleen bestemd voor Nicole en de dames die in het boekje gaan werken. Ik kijk nu al uit naar het boekje van Jedidja. Eerst genieten van alles wat er al in staat en dan zelf weer aan de slag.




donderdag 18 juni 2015

Jij bent de beste


Bij de SU-per challenges is de uitdaging deze week een kaartje voor Vaderdag. Onze kleinkinderen zijn in de leeftijd van 3 - 7 jaar dus hun pappa is echt de beste, Ik had de tekst met de Alphabet Rotary Stamp willen maken maar dat lukte me niet. Toen heb ik "you are" genomen van de stempelset "Watercolor Wings" en "the Best" van de Hostess set "Best Thoughts".  De strepen maakte ik met de Decorative Masks "Stripes". Ik hou wel van strepen.






donderdag 4 juni 2015

Super challenge #92



Zijn jullie al op het SU-per challenges blog wezen kijken? Deze keer is de challenge een sketch. Ik maakte het kaartje voor Bob, mijn jongste zoon, Een mannen kaartje dus. Hij heeft hem al gekregen en vond hem leuk, Missie geslaagd.